In de media

Franska

12 december 2016

Er zijn ik weet niet hoeveel mensen die een boek zouden willen schrijven over hun leven, maar er zijn maar weinig verhalen die zo de moeite waard zijn dat ze gewoon verteld moeten worden. Dit is er één van.

Linda

december 2016

Michiel van Maalen verlaat op een dag zijn gezin om in Afrika een vrij land te stichten, zonder bemoeizucht en belastingen. Jaren later wil zijn dochter Aurelia weten wat er met haar vader is gebeurd. Aurelia van Maalen (Prometheus €19,95)

HBMEO

1 november 2016

Wat doe je, als je vader je plotseling in de steek laat, om een nieuw leven te beginnen in de Hoorn van Afrika, om daar een vrij land te stichten en je moeder inruilt voor aan andere vrouw?

Tijd voor een lekker boek

31 oktober 2016

We hebben weer een paar fijne boeken gelezen en onze favorieten voor deze herfst tippen we graag.

Nouveau

25 oktober 2016

Onlangs verscheen het debuut van Aurelia van Maalen, Dag , ik ga vrijheid halen. Niet zomaar een roman, maar het wonderlijke en schrijnende relaas van de ideologische missie van haar vader: de stichting van nieuw land.

Jan

14 oktober 2016

Het blijft intrigerend om te lezen over mensen die onalledaagse keuzes maken in hun leven.

NOS Met het oog op morgen

9 oktober 2016

“Dag, ik ga vrijheid halen”, zo heet het boek van Aurelia van Maalen over haar idealistische vader die op een dag besloot in de Hoorn van Afrika een vrij land te stichten. Hij liet daarbij zijn vrouw en dochters achter. Aurelia van Maalen is te gast.

Trouw

8 oktober 2016

RTL Late Night

6 oktober 2016

Op donderdag 6 oktober was Aurelia van Maalen gast bij Humberto Tan en vertelde over haar boek Dag, ik ga vrijheid halen. Bekijk vanaf minuut 24:15.

BNR Roeloef Hemmen

6 oktober 2016

Aurelia was op BNR Nieuwsradio en presentator Roeloef Hemmen introduceerde haar boek als volgt: “De vader van Aurelia verliet huis en haard om een nieuw land in Afrika te stichten.” Luister naar het fragment vanaf minuut 1.04:39.

Argus

19 juni 2017